Kort nieuws

Brandje in woning Muziekwijk

Donderdagavond heeft er een brandje gewoed in een keuken van een woning aan de Klavecimbelstraat. Bij de brand raakte niemand gewond.

Rond 22:55 uur is de brandweer uitgerukt voor een keukenbrand in een woning aan de Klavecimbelstraat. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, stonden de bewoners buiten voor hun woning de hulpdiensten op te wachten. In de woning hing een brandlucht en nabij de vaatwasser zou iets hebben gesmeuld.

Brandweerlieden hebben in de woning onderzoek gedaan naar de brand. De brandweer heeft niet geblust. Wel is de brandweer enige tijd met gereedschap in de woning bezig geweest. Door de blauwe lampen en sirenes kwamen diverse buurtbewoners naar buiten om te kijken wat er aan de hand was. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *