Persberichten

Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

Zaterdagavond 8 oktober raakte op de Schoutstraat in het centrum van Almere Stad een 57-jarige man ernstig gewond na een zware mishandeling. Recherche Almere roept getuigen op zich te melden.

Rond 19.00 uur kwam er een melding binnen dat er een man gewond op de straat zou liggen. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en is met verwondingen aan het hoofd vervoerd naar een ziekenhuis. Na onderzoek bleek dat er daar een ruzie had plaatsgevonden tussen twee mannen. De andere persoon is ondanks een zoekactie niet aangetroffen. Het slachtoffer ligt in het ziekenhuis, zijn gezondheidstoestand is op dit moment nog onduidelijk.

Rechercheonderzoek

Recherche heeft de zaak in onderzoek en doet een dringend beroep op getuigen om hun informatie met hen te delen. Bent u getuige geweest of heeft u meer informatie over deze zware mishandeling? Neem dan contact op met recherche Almere via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt uw informatie ook doorgeven via dit tipformulier.

Update 14 november 2016: Een verdachte heeft zich gemeld op het politiebureau.

2 gedachten over “Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

  • waarom is er camera toezicht ,waarom burgers lastigvallen als ze alles op cameras hebben .een snuivend persoon pakken ze zo op maar elke keer na dit soort ongein kunnen ze ineens niets
    GEVALLETJE SCHIJNVEILIGHEID

    Beantwoorden
  • ik zou zeggen; bekijk eerst de videobeelden maar eens voordat ze iedereen er mee lastig gaan vallen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *