Nieuws

Schietincident in flat Bouwmeesterbuurt

Zaterdagavond is er een gewonde gevallen bij een schietincident in een flatgebouw in de Bouwmeesterbuurt. De politie heeft één verdachte aangehouden. 

Het schietincident vond rond 22:30 uur plaats in een flatgebouw aan de S. van Ravesteynstraat. In de flat was een feestje gaande. Na het schietincident vluchtten meerdere personen de woning uit. Een 30-jarige man uit Almere werd door politieagenten aangehouden. Hij is in verzekering gesteld en zit nog vast.

Het slachtoffer bleek dusdanig ernstig gewond te zijn dat de trauma-arts uit Amsterdam werd ingevlogen om medische assistentie te verlenen. Uiteindelijk is het slachtoffer, onder begeleiding van de trauma-arts, met spoed overgebracht naar het AMC in Amsterdam. De gezondheidstoestand van het slachtoffer is op dit moment nog onduidelijk, hij ligt in het ziekenhuis.

Een deel van de straat voor de flat werd met lint afgezet. De omgeving is door de politie met een hond en zaklampen afgezocht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het schietincident.

Getuigen

Omdat er een feest gaande was in de woning zijn veel mensen getuigen geweest van het voorval. Bent u getuige geweest en heeft u de politie nog niet gesproken, dan roept recherche Almere u op om contact met hen te zoeken via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Dan kan u uw informatie ook doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *