Kort nieuws

Gewonde man aangetroffen in het Centrum

In de Schoutstraat is zaterdagavond een gewonde man aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op om zich te melden.

De man lag op de stoep bij een makelaarskantoor voor de deur. Vanwege de ernst van het letsel werd ook een traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen. De man is uiteindelijk met hoofdletsel naar het AMC in Amsterdam gebracht. De traumahelikopter is niet ter plaatse gekomen.

De politie heeft de omgeving van het plaats incident afgezet voor onderzoek. Experts van de politie hebben ter plaatse later forensisch onderzoek gedaan. De politie roept getuigen op die iets gezien of gehoord hebben om zich te melden.

Update 9 oktober: De man blijkt zwaar mishandeld te zijn. De politie zoekt getuigen.

Update 14 november 2016: Een verdachte heeft zich gemeld op het politiebureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *