Nieuws

Auto over de kop Noorderdreef

Zondagavond is er een auto met twee inzittenden over de kop gegaan in de bocht van de Noorderdreef onder de A6. Eén inzittende is door de botsing gewond geraakt.

Rond 18:40 uur ging het mis. Een auto die over de Noorderdreef reed vloog uit de bocht, ramde een lantaarnpaal en kwam in tegenovergestelde rijrichting op zijn dak terecht. De hulpdiensten rukten massaal uit omdat er mogelijk sprake was van een beknelling.

Toen de eerste hulpverleners ter plaatse kwamen, bleken de twee inzittenden al uit de auto te zijn gekropen. De twee zijn door ambulancemedewerkers nagekeken op letsel. Uiteindelijk is er één inzittende met onbekende verwondingen overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Door de aanrijding is de Noorderdreef enige tijd afgesloten geweest in de richting van ’t Oor. Medeweggebruikers konden de plaats van het ongeval via een parallelweg passeren. Een berger heeft de auto geborgen. Vervolgens heeft de brandweer het wegdek van aarde ontdaan, dat door de klap op de weg was beland.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *