Persberichten

Inbrekers betrapt en aangehouden in Bloemenbuurt

Politie tekens lichtbalkIn de nacht van zaterdag op zondag werd er rond half twee ingebroken in een woning in de Bloemenbuurt.

Toen de bewoners thuis kwamen, kregen zij de voordeur niet open. We viel hun op dat het licht aan stond. Vervolgens zagen zij iemand in hun woning lopen, waarna zij de politie belde. Er waren drie inbrekers op de vlucht geslagen. De politie was snel met meerdere eenheden ter plaatse en ging achter de inbrekers aan.

Eén inbreker kon in de directe omgeving worden aangehouden. Een andere inbreker kon verderop worden aangehouden. De twee verdachten zijn overgebracht naar de politiebureau. De recherche doet verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *