Persberichten

Betrapte autodief vlucht politiebureau in

Dinsdagochtend 14 maart meldde een man dat hij werd achternagezeten door een agressieve automobilist. Even later werd duidelijk dat de man een auto probeerde open te breken toen een bestuurder uitstapte en achter de dief aan begon te rennen.

Dinsdagochtend rond 04.30 uur meldde een 49-jarige man zich op het politiebureau in Almere Stad. Hij vertelde dat een agressieve man hem achterna zat en zocht een veilig heenkomen op het bureau. Later bleek dat de vluchtende man een auto probeerde open te breken in een nabijgelegen parkeergarage.

Een agressieve automobilist betrapte hem op heterdaad en rende vervolgens achter de dief aan, die zijn toevlucht zocht bij het nabijgelegen politiebureau. De 49-jarige man, woonplaats onbekend, is aangehouden voor poging tot diefstal.

Een gedachte over “Betrapte autodief vlucht politiebureau in

  • Hoe dom hij heeft geprobeerd een auto in te breken en er komt een man achter hem aan en dan remt hij naar de politie hoe dom is dat je kan toch wel bedenken dat je aangehouden wordt als ze erachter komen dombo omg dat moest hij nooit doen

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *