Nieuws

Man beroofd en mishandeld in de Stripheldenbuurt

Het arrestatieteam van de politie is woensdagavond een woning in de Stripheldenbuurt binnengevallen. De inval vond plaats in een flat aan de Rode Katerplaats, nadat er op de Jaap Vegterweg een beroving heeft plaatsgevonden. Bij de inval zijn twee verdachten aangehouden.

Een 27-jarige man werd rond 17:00 uur beroofd door twee mannen op de Jaap Vegterweg. De man raakte bij de beroving gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Agenten stelde direct een buurtonderzoek in en verhoorde een aantal mogelijke getuigen. Dit leidde tot de informatie dat de twee verdachten zich waarschijnlijk bevonden in een flat aan de Rode Katerplaats .Omdat de daders zich nog mogelijk in een nabijgelegen flat ophielden, werd de hulp van het Arrestatieteam ingeroepen om een woning in de flat te doorzoeken.

Het Arrestatieteam is rond 19:20 uur binnengevallen en heeft twee verdachten van 30 en 32 jaar oud uit Amsterdam aangehouden. De twee verdachten zijn geblinddoekt naar het bureau overgebracht. De politie doet onderzoek naar hun betrokkenheid bij de beroving.

Politie zoekt getuigen

De politie komt graag in contact met getuigen van de beroving of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

Foto’s:

Video:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *