Kort nieuws

Alcomobilist aangehouden na ongeval op A6

alcomobilist-aangehouden-na-ongeval-op-a6In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de A6 ter hoogte van de Sallandsekant. Er raakte niemand gewond. 

Ter plaatse zagen hulpverleners een voertuig op de vluchtstrook staan en een andere auto achterstevoren tegen de middenvangrail aan. De vermoedelijke veroorzaker van het ongeval blies bij een ademcontrole een A waarop hij werd aangehouden. Op het bureau blies hij vervolgens 380 ug/l. Omdat hij beginnend bestuurder is werd zijn rijbewijs ingevorderd. Ook is hij aangemeld voor een Educatieve Maatregel Alcohol en verkeer bij het CBR. Hij mocht met een proces-verbaal op zak even later naar huis.

Vanwege het ongeval was de A6 richting Almere Buiten ongeveer 20 minuten afgesloten. Een toegesnelde berger heeft de beschadigde auto meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *