Persberichten

Growshop ontmanteld op industrieterrein De Paal

WietDe politie heeft woensdag 14 september een growshop ontdekt in een loods op industrieterrein De Paal.

Tijdens een gemeentelijke controle bij de loodsen op De Paal werd een hoeveelheid verdacht afval aangetroffen. Toen mensen bij een loods naar binnen gingen werd de politie gewaarschuwd. Door agenten werd vervolgens een growshop met hennepgerelateerde goederen aangetroffen.

Twee mannen die in de loods waren werden aangehouden voor betrokkenheid bij de growshop. Ook werd er een hoeveelheid hennep aangetroffen. Alle goederen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De twee mannen, van 26 jaar oud uit Almere en 31 jaar met een onbekende woon-of verblijfplaats, zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *