Nieuws

Motor en auto botsen tegen elkaar Gooisekant

Maandagochtend is er een motorrijder gewond geraakt nadat hij in botsing was gekomen met een auto op de Tunerstraat op industrieterrein Gooisekant.

Rond 10:45 uur zijn een auto en een motor met elkaar in botsing gekomen op de Tunerstraat nabij de Transistorstraat. De klap was zo hard dat de voorruit van de auto verbrijzelde. Meteen werden er meerdere ambulances en een traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen om medische assistentie te verlenen. In afwachting van de ambulance hebben mensen van de omliggende bedrijven eerste hulp verleend aan de motorrijder.

Ambulancemedewerkers hebben de motorrijder ter plaatse gestabiliseerd, de ernst van het letsel bleek mee te vallen waarna de traumahelikopter vlak voordat deze ter plaatse was werd gecanceld. De motorrijder is uiteindelijk met spoed overgebracht naar het Flevoziekenhuis, waar hij verder wordt onderzocht op zijn verwondingen. De Verkeers Ongevallen Analisten van de politie hebben het ongeval in kaart gebracht om de exacte toedracht van de botsing te achterhalen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *