Persberichten

Man beroofd bij uitstappen bus in Haven

IMG_2141Een 20-jarige man uit Almere is in de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 maart beroofd van zijn telefoon. Omstreeks 02.00 uur kreeg de politie een melding dat een man was beroofd. Agenten troffen uiteindelijk op de Schoolwerf het slachtoffer aan, samen met een buschauffeur in vrije tijd. Het slachtoffer verklaarde dat hij net met andere passagiers was uitgestapt uit buslijn 1 bij de halte De Werven. Op dat moment werd zijn telefoon uit zijn hand gegrist. Omdat de dader hem ook wilde slaan, was hij hard weggerend.

De buschauffeur trof het slachtoffer na zijn dienst op straat en herkende hem als zijn passagier. Hij ontfermde zich over de man. De politie neemt vandaag aangifte op en start een onderzoek. Was u getuige van het voorval? Neem dan contact op met de politie van Almere via 0900 – 88 44.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *