Persberichten

Man van tas beroofd op Middenhof

Politie tekens lichtbalkIn de nacht van woensdag op donderdag is een man van zijn tas beroofd op de Middenhof.

Het slachtoffer stapte rond 00.20 uur uit de bus bij bushalte de Hoven. Lopend op de Middenhof reed er een scooter langs met twee personen erop die zijn tas uit zijn hand trokken. Zij reden ermee weg richting Sporthal Haven.

Scooter

Het gaat om een donkere scooter, mogelijk met blauwe kentekenplaat, zonder windscherm, met een zilverkleurig rekje achterop. De bestuurder was een man met een grijs capuchonvest aan. De mannelijke bijrijder was kleiner dan de bestuurder, met tenger postuur. Hij droeg ook een grijs capuchonvest en een donkere broek.

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen, of mensen die meer weten over deze beroving, om contact op te nemen via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *