Persberichten

Politie zoekt nog onbekende verdachte mishandeling conductrice

Conductrice mishandeld door zwartrijder bij Almere Poort-1De politie is nog steeds op zoek naar de man die zondagavond 19 juni 2016 een conductrice mishandelde in een trein tussen Muziekwijk en Poort. De vrouw raakte daardoor gewond. 

Op de bewakingsbeelden is te zien dat de conductrice een kale man met een donkere huidskleur aanspreekt. Hij heeft een anonieme ov-chipkaart bij zich waarmee niet is ingecheckt. Bovendien kan ze zien dat er ook onvoldoende saldo op staat. Ze biedt de man aan om een nieuwe te kopen met de wettelijke verhoging. De man wil echter z’n kaart terug. Die krijg hij niet en de man wordt agressief.

De vrouw zegt dan dat de man uit de trein moet waarop de man dichterbij de vrouw gaat staan. Hij zwaait met z’n tas en raakt de vrouw, waarop hij ervandoor gaat. De conductrice gaat er nog achter aan, maar de man is te snel.

Signalement

Het gaat om een:

  • negroïde man
  • leeftijd ongeveer 35 jaar
  • lengte circa 1,90 meter
  • gespierd postuur
  • kaal hoofd
  • tattoes in zijn nek
  • gouden hoektand bovenin zijn gebit
  • droeg een blauwe, gewatteerde jas
  • had een spijkerbroek aan.

De politie roept mensen die weten wie de man is of meer weten over deze zaak of te bellen met de gratis opsporingstiplijn van de politie (0800-6070), het online tipformulier in te vullen, of informatie te delen via Meld Misdaad Anoniem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *