Kort nieuws

Fietser onderuit op het Felix Timmermanspad

Donderdagmiddag is er een fietser gewond geraakt nadat hij onderuit was gegaan op het Felix Timmermanspad. 

Rond 17:00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een oudere man die met de fiets gevallen was. Omdat er vermoedelijk sprake was van ernstig letsel werd ook de traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen.

Ter plaatse heeft de ambulancedienst samen met de politie het slachtoffer gestabiliseerd. De verwondingen van de man bleken gelukkig mee te vallen, waarop de inzet van de traumahelikopter geannuleerd werd. De man is uiteindelijk naar het Flevoziekenhuis gebracht. De politie heeft de fiets van de man naar het bureau meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *