Persberichten

Inbreker aangehouden, tweede dader gevlucht

PB_2085In de nacht van dinsdag 30 september op woensdag 1 oktober vond een inbraak plaats op de Klokkeluiderstraat. De politie heeft een 28-jarige man uit Almere aangehouden.

Rond 05.00 uur die nacht kreeg de politie een melding van een getuige, die had gezien dat er werd ingebroken bij een winkel aan de Klokkeluiderstraat. De getuige voorkwam dat een verdachte kon wegvluchten door hem vast te houden op de Smildestraat. Hier kon de politie de verdachte, een 28-jarige Almeerder, aanhouden.

Op zoek naar tweede verdachte

Tijdens de inbraak stond er een tweede verdachte op de uitkijk. Deze verdachte is er vermoedelijk met de buit vandoor gegaan. Deze man heeft een negroïde uiterlijk, droeg en donker vest of jas, een zwarte joggingbroek en een witte of grijze capuchon. Onder zijn donkere jas stak nog een stuk van de capuchontrui uit.

Heeft u iets gezien of gehoord van deze inbraak? Of weet u meer over de tweede dader? Neemt u dan contact op met de politie in Almere via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *