Nieuws

Motorrijder gewond na ongeval Waterlandseweg

Op de Waterlandseweg zijn zondagochtend een motorrijder en een busje met elkaar in botsing gekomen. De motorrijder raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. 

Rond 10:40 uur probeerde de bestuurder van een busje te keren op de Waterlandseweg. Een motorrijder die op dat moment passeerde kon de bus niet meer ontwijken en reed in op de zijkant van de bus. De man is met een ambulance naar het AMC in Amsterdam gebracht.

De VerkeersOngevallenAnalyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. De Waterlandseweg is ruim anderhalf uur afgesloten geweest tussen de A6 en de Kemphaan. Rond 12:30 uur is de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *