Nieuws

Auto botst tegen vangrail op A6

Zaterdagochtend is er een auto tegen een vangrail gebotst op de A6. Dit zorgde voor de nodige vertraging richting Amsterdam ter hoogte van Almere Stad West. 

Rond 11:00 uur ging het mis op de A6 net na de oprit Almere Stad West richting Amsterdam. Een auto botste tegen een vangrail aan. Omdat er sprake was van een mogelijke beknelling werd de brandweer opgeroepen om assistentie te verlenen aan de ambulancedienst.

Ter plaatse bleek er geen sprake te zijn van een beknelling en heeft de brandweer het voertuig veiliggesteld. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurder op verwondingen nagekeken, waarna deze niet vervoerd hoefde te worden naar het ziekenhuis. Ten tijde van de afhandeling van de aanrijding zijn er twee rijbanen afgesloten geweest voor het verkeer. Dit zorgde voor de nodige vertraging op de A6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *