Nieuws

Aanrijding tussen auto en stadsbus in Eilandenbuurt

Maandagavond heeft in de Eilandenbuurt een botsing plaatsgevonden tussen een auto en een stadsbus. Twee personen zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 18:15 uur op de busbaanovergang met de Maldivenweg. Een stadsbus en een personenauto kwamen door een onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De brandweer kwam ter plaatse omdat er mogelijk sprake was van een beknelling. Dit bleek niet het geval te zijn.

De bestuurster van de auto en een kind zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De buschauffeur kwam met de schrik vrij. Het busverkeer tussen Station Oostvaarders en Regenboogbuurt Noord heeft enige tijd stil gelegen. De Verkeers Ongevallen Analysedienst van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *