Kort nieuws

Auto en maaltijdbezorger botsen op Osirispad

Vrijdag aan het begin van de avond heeft er een aanrijding tussen een auto en een scooter plaatsgevonden op het Osirispad. Bij het ongeval raakte de bestuurder van de scooter, een maaltijdbezorger, gewond.

De scooter reed over het Osirispad toen het bij de kruising met de Achillesstraat misging. De bestuurder knalde vol in de zijkant van een auto die in zuidelijke richting reed. De scooterrijder raakte hierbij gewond. Toegesneld ambulancepersoneel heeft zich om hem ontfermd. Hij is later met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Als gevolg van het ongeval is de Achillesstraat tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer. De schade aan beide voertuigen is aanzienlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *