Kort nieuws

Jongetje vast met arm tussen fietsspaken

14022327_656250871190122_8921007288786285758_n
Foto: Politie Almere Stad

Zondagmiddag is een 3-jarig jongetje uit een benarde positie bevrijd nadat hij ongelukkig ten val kwam met de fiets. Hierbij raakte zijn arm bekneld tussen de spaken.

Rond 16:15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een gevallen fietser op de Kerseboomstraat. Een jongetje bleek met zijn arm klem te zitten tussen de spaken van zijn moeders fiets en had veel pijn. Ambulancebroeders dienden hem pijnstillers toe waardoor hij wat versuft werd. Hierop konden agenten met een betonschaar de spaken voorzichtig doorknippen zodat het jongetje bevrijd kon worden.

Het jongetje was met zijn moeder aan het fietsen toen hij afgeleid werd. Hierdoor kwam hij ten val en viel ongelukkig met zijn arm tegen de fiets van zijn moeder aan. Nadat het jongetje bevrijd was kreeg hij van het ambulancepersoneel een trauma beertje omdat hij zo dapper bleef. Het jongetje is naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Hij maakt het goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *