Kort nieuws

Winkeliers de dupe van plofkraak

Naar aanleiding van de plofkraak donderdagmorgen zijn de winkels in het winkelcentrum Muziekwijk later open gegaan. Winkeliers konden niet bij hun zaak komen omdat het winkelcentrum was afgesloten. 

Verschillende winkeliers kwamen rond 07.30 uur bij hun pand aan en konden niet naar binnen. De gedupeerde ondernemers konden op het politiebureau een kopje koffie komen drinken en wachten tot het winkelcentrum weer vrijgegeven zou worden. Uiteindelijk werd het winkelcentrum om 10:00 uur vrijgegeven en gingen de eerste winkels open. De Bruna blijft in ieder geval vandaag gesloten.

De brandweer moest rond 11.00 uur opnieuw ter plaatse komen om metingen te verrichten in een nabijgelegen kapperszaak. De medewerksters kregen na openen van de zaak hoofdpijn door een penetrante lucht die in de zaak hing. Hierop heeft de brandweer metingen verricht en de kapperszaak geventileerd. Er werden geen afwijkende waardes gemeten. Veel buurtbewoners, die hun boodschappen kwamen doen, namen een kijkje bij de ravage en spraken met elkaar over de knallen die ze hadden gehoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *