Kort nieuws

Auto botst tegen boom Hollandsedreef

Maandagavond is er een auto tegen een boom gebotst op de Hollandsedreef. Niemand raakte gewond. 

Rond 18:10 uur ging het mis op de Hollandsedreef ter hoogte van de Beatlesweg. De bestuurster van de auto raakte net na een bocht van de weg en ramde een boom. De politie was snel ter plaatse en heeft vanwege de impact van het ongeval een ambulance ter plaatse laten komen.

De twee inzittenden van de auto zijn door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen. Beide inzittenden bleven ongedeerd. De auto kwam er niet ongeschonden vanaf en raakte zwaar beschadigd. Een berger heeft de auto afgesleept. Ten tijde van de berging is de Hollandsedreef richting de Hogering afgesloten geweest voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *