Nieuws

Brand in appartement Gezellenhof

In een appartement aan het Gezellenhof is in de nacht van dinsdag op woensdag brand uitgebroken. Voor zover bekend is er hierbij niemand gewond geraakt.

De brand brak rond 01:00 uur uit in een appartement op de benedenverdieping. De brandweer schaalde al snel na de melding op naar middelbrand en kwam met drie tankautospuiten en de hoogwerker ter plaatse. Ook werden er twee ambulances opgeroepen.

De flat werd snel ontruimd en de straat werd aan de zijden van het Kolkplein en de Kruierstraat afgezet. De geƫvacueerde bewoners verzamelden zich op de parkeerplaats op het Gezellenhof en zijn later opgevangen elders in de buurt.

Getuigen spreken van een uitslaande brand. Het appartement dat door de brand is getroffen lijkt zwaar beschadigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *