Nieuws

Auto uitgebrand in Literatuurwijk

Maandag aan het begin van de middag heeft er een auto in brand gestaan aan de Herman Teirlinckstraat in Literatuurwijk. De brandweer had de auto snel geblust, niemand raakte gewond. 

Rond 12:30 uur brak de brand in de auto uit, waarna het vuur snel om zich heen greep. Toegesnelde agenten hebben nog verwoede pogingen gedaan om de brand te blussen. Echter bleef de brand zich uitbreiden en ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. Ook was er een knal te horen toen één van de banden door de brand klapte.

De brandweer had na aankomst de brand snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat een groot deel van de auto uitbrandde. Bewoners van de nabijgelegen woningen moesten hun woning tijdelijk verlaten. Na 20 minuten konden de hulpverleners weer retour en de bewoners terug naar huis. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *