Persberichten

Steekpartij op Taxiplein bij ruzie

IMG_3385Zondagochtend 24 juli hielden agenten drie verdachten aan op het Taxiplein. De drie hadden ruzie gekregen waarbij één van hen een steekwond opliep.

Rond 07.55 uur gingen agenten naar het Taxiplein waar een vechtpartij zou zijn. Ze troffen drie personen aan, van wie één een wond aan zijn schouder bleek te hebben. Er bleek dat er een conflict was tussen twee mannen uit Almere (19 en 21 jaar) en een 26-jarige Amsterdammer. Over en weer zou geslagen zijn. De Amsterdammer zou met een bierfles geslagen hebben, waarna de 21-jarige Almeerder hem in de schouder zou hebben gestoken.

Alle drie de mannen werden aangehouden. Onderzocht wordt hoe het conflict is ontstaan en wat er precies gebeurd is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *