Kort nieuws

Verkeershinder na aanrijding Hospitaaldreef

Een aanrijding zonder letsel heeft op de Hospitaaldreef geleid tot verkeershinder.

Rond 11:15 uur dinsdagochtend ging het mis op de rotonde Hospitaaldreef met de Wandellaan. Een scooter en een auto kwamen met elkaar in botsing. Toegesneld ambulancepersoneel heeft de bestuurster van de scooter nagekeken op verwondingen. De jonge vrouw hoefde na controle in de ambulance niet mee naar het ziekenhuis.

Als gevolg van de aanrijding is de Hospitaaldreef vanaf de Krakeling afgesloten geweest voor het verkeer. Hierdoor was de hoofdingang van het Flevoziekenhuis moeilijk te bereiken voor bezoekers. Na ongeveer drie kwartier was de aanrijding afgehandeld en werd de afzetting opgeheven.

Een gedachte over “Verkeershinder na aanrijding Hospitaaldreef

  • Het is ook geweldig opgelost na het plaatsen van de verkeerslichten. Ok de locatie van deze aanrijding was bij de oversteek waar geen verkeerslichten staan. Des ondanks blijft het een slechte situatie waarbij het vaak onoverzichtelijk is voor automobilisten of er nog een brommer of fietser uit de tunnel komt. Ook doordat het een rotonde is. Op de foto’s te zien lijkt de automobilist fout. Gewoon goed opletten en niet direct voorrang nemen waar je het hebt maar soms ook eens voorrang geven.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *