Nieuws

Verdachte aangehouden voor steekpartij Bouwmeesterbuurt

Agenten hebben afgelopen nacht een 80-jarige man aangehouden voor de steekpartij die dinsdag plaatsvond in de Bouwmeesterbuurt. Het slachtoffer is inmiddels uit het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden goed. 

De steekpartij vond dinsdagmiddag plaats in een woning aan de M.J. Granpré Molièrestraat. Agenten troffen buiten een gewonde vrouw aan die in een woning was neergestoken door een man. Omdat de man zich nog in de woning zou bevinden hebben agenten de omgeving afgezet en twee naastgelegen woningen uit voorzorg ontruimd. In de woning werd niemand aangetroffen.

Aanhouding
De recherche startte een onderzoek. Daarbij kwam informatie dat de man zich in een woning in Almere zou bevinden. In de nacht van woensdag 14 op donderdag 15 december werd de 80-jarige man aangehouden. Hij zit vast voor nader onderzoek. Het slachtoffer is inmiddels uit het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *