Persberichten

15-jarige jongen beroofd van tas in Parkwijk

Politie_sireneOp maandagmiddag 22 februari vond op de Appelboomhof in de Parkwijk een beroving plaats.

Het slachtoffer, een 15-jarige inwoner van Almere, liep rond 13.30 uur op de Appelboomhof in de richting van de Haagbeukweg. Plotseling kreeg hij een forse duw en werd hij door drie personen bedreigd. Twee van hen waren gemaskerd. De jongen werd gedwongen zijn tas en portemonnee af te geven. Hierna gingen de verdachten ervandoor in de richting van de Magnoliahof. De gestolen tas werd later door agenten teruggevonden in het water nabij de Haagbeukweg.

Signalement verdachten

Van de verdachten is het volgende signalement bekend:
– Verdachte 1 : Man, ongeveer 1.70 meter lang, normaal postuur en gekleed in een groene korte winterjas met “bubbeltextuur”.
– Verdachte 2 : Man, eveneens ongeveer 1.70 meter lang met een normaal postuur, gekleed in een grijs vest met capuchon (hoodie), op het vest stond een “Chinees” karakter afgebeeld.
– Verdachte 3 : Man, getint uiterlijk, leeftijd 16 à 17 jaar oud, kort zwart stekeltjes haar. Deze jongen reed op een bordeauxrode “omafiets”.

Iets gezien of herkent u de verdachten ?

De politie wil graag in contact komen met eventuele getuige(n). Ook personen die meer weten over de identiteit van de verdachten, in relatie met het hiervoor gemelde signalement, wordt verzocht dit te melden. Men kan contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op Politie.nl. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.

Een gedachte over “15-jarige jongen beroofd van tas in Parkwijk

  • Jezus wat een zieke gasten..ga gvd werken voor je geld..trieste figuren
    kom op politie almere ga meer de straat op

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *