Kort nieuws

Man aangehouden na inbraak Literatuurwijk

Man aangehouden na inbraak LiteratuurwijkMaandagmiddag is er ingebroken in een woning aan de Couperusweg. Eén verdachte is na de inbraak aangehouden. 

Rond 14:10 uur werd de politie gebeld vanwege een inbraak in de Couperusweg. Direct heeft de politie in de omgeving een zoekactie gestart. Waarna zij iemand over een schutting zagen klimmen en een steegje in rende. Het steegje liep echter dood, waarna een 17-jarige jongeman uit Almere als verdachte aangehouden kon worden. Twee andere negroïde jongens zijn op een zwarte scooter ontkomen. Ten tijde van hun vlucht droegen zij grijze kleding.

De afgelopen dagen zijn er in de Literatuurwijk al diverse inbraken geweest, waaronder op de Prozastraat en de Annie MG Schmidtweg. De politie adviseert dan ook om alert te zijn en iedere verdachte situaties via 112 aan de politie te melden.

2 gedachten over “Man aangehouden na inbraak Literatuurwijk

  • Pauline Nouwen

    Een zware werkstraf geven zodat ze groen zien van ellende. Stelletje “piep..piep…piep”

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *