Kort nieuws

Alweer ongeval op kruising Poortdreef

Zondagmiddag heeft er opnieuw een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de¬†Poortdreef met de Elementendreef. Het ongeval gebeurde rond 17:30 uur tussen twee personenauto’s.

Door onbekende oorzaak raakten de twee voertuigen elkaar, waarna eentje over de kop sloeg. Beide bestuurders zijn door ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen, maar zover bekend kwam iedereen met de schrik vrij. De bestuurder van de auto die over de kop sloeg had een grote hoeveelheid verf bij zich die door de complete auto werd verspreid.

De afslag van de Poortdreef naar de Elementendreef was enige tijd afgesloten. Nadat een berger de voertuigen had meegenomen kon de weg weer worden vrijgegeven. Het is deze week het tweede ongeval op deze plek. Afgelopen donderdag vond er op exact dezelfde plaats ook al een ongeval plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *