Kort nieuws

Nood rooksignaal gaat af in berging appartementencomplex

Zondagavond rond 21:30 uur is de brandweer opgeroepen voor een brand in de berging van een appartementencomplex aan de Marinaweg in Almere Poort. De brandweer is met groot materieel uitgerukt.

Eenmaal ter plaatse kwam er een grote hoeveelheid oranje kleurige rook uit de ingang van het appartementencomplex. De rook bleek afkomstig te zijn van een rookpot, die bij nood kan worden gebruikt om een rooksignaal te verspreiden.

De brandweer heeft de rookpot uit de berging gehaald. Waarna de berging is geventileerd. Hoe de rookpot af heeft kunnen gaan is niet bekend. Ten tijde van de rookontwikkeling stonden meerdere bewoners buiten, het gehele complex is niet ontruimd geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *