Persberichten

Ernstige mishandeling in Opsporing Verzocht

politie persIn de vroege ochtend van maandag 29 april 2013, tussen 01:30 uur en 02:00 uur, wordt een 59-jarige Engelse zakenman ernstig mishandeld op de parkeerplaats van een hotel in Almere. De dader is nog spoorloos.

De zakenman heeft de avond doorgebracht met zijn in Nederland wonende vriendin. Dan ontvangt de vriendin een berichtje op haar telefoon waarna ze plotseling vertrekt. De vriendin vergeet een jasje waarop de man haar achterna gaat. Op de parkeerplaats aan de Veluwezoom aangekomen, ziet hij haar wegrijden in een taxi. Uit die taxi stapt opeens een onbekende man die de Engelsman zonder pardon in elkaar slaat. Door dit geweld breekt de man zijn jukbeen en schouder.

De politie is nog op zoek naar de geweldpleger en laat morgen in het programma Opsporing Verzocht de beelden van de mishandeling zien in hoop de man nog te kunnen pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *