Kort nieuws

Auto’s botsen op elkaar in Kruidenwijk

Maandagmiddag zijn er twee auto’s op elkaar gebotst op de Basilicumweg. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.

Rond 12:00 uur ging het fout en kwamen twee auto’s met elkaar in botsing nadat één auto achteruit uit een parkeervak de weg op reed. Vanwege een sissend geluid dat na de aanrijding te horen was is de brandweer ter plaatse gekomen om de auto’s te controleren. De voertuigen zijn door de brandweer veiliggesteld. Het sissende geluid bleek vermoedelijk afkomstig van een leeglopende band.

Als gevolg van de aanrijding was de Basilicumweg ter hoogte van het Saffraanplein afgesloten voor het verkeer. De voertuigen zijn door een berger afgevoerd.

4 gedachten over “Auto’s botsen op elkaar in Kruidenwijk

 • Hoe vaak ik al niet bijna ben aangereden door mensen die achteruit een parkeervak uit komen, het is niet meer te tellen. Mensen leer gewoon achteruit inparkeren, zo heb je veel meer overzicht met uit parkeren. Veel minder blikschade, verzekeringen ook weer blij (als men uberhaupt al een briefje achterlaat met gegevens, ook dat is er niet meer bij bijna).

  Beantwoorden
 • Achteruit parkeervak uitrijden vergt veel achteruit kijken, niet domweg wegrijden, enne achteruit in parkeren best lastig met al dat blik(autoos) naast je! meer kans op blikschade. over beide is iets goeds en kwaads te zeggen Marcel.

  Beantwoorden
 • Nou als men blikschade veroorzaakt met parkeren, dan zijn ze geen rijbewijs waard. Dan gebruikt men niet goed de spiegels. Was dat niet gelijk al les nummer 1? :)

  Beantwoorden
 • Kruidenwijk is een druk verkeersgebied mede door de AH & Lidl. Het heeft veel parkeervakken en de snelheid waarmee een (bijna) botsing kan ontstaan komt ook doordat er weinig zicht is op het aankomend verkeer, door de vele bochten en de snelheid van het verkeer.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *