Kort nieuws

Brandlucht in basisschool Waterwijk

Dinsdagmiddag roken leerkrachten in OBS De Argonaut een brandlucht. Na onderzoek door de brandweer werd de herkomst van de lucht niet achterhaald en keerden de hulpdiensten weer terug naar hun post. 

De brandlucht was dusdanig sterk dat men rond 15:00 uur de brandweer heeft ingeschakeld. Bij aankomst van de brandweer hadden alle aanwezigen de school verlaten en is de brandweer een onderzoek gestart.

Om de herkomst van de lucht te achterhalen werd in de school, op het dak en in de omgeving onderzoek gedaan. Hierbij zijn geen bijzonderheden waargenomen. Volgens de brandweer was er geen gevaar voor mens of dier, waarna de leerkrachten weer naar binnen mochten. Wel werd het advies gegeven om bij verergering van de lucht de brandweer opnieuw te bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *