Kort nieuws

Almeerder op straat neergeslagen en beroofd in Molenbuurt

Een Almeerder is dinsdagavond 7 maart op straat beroofd door twee mannen. Deze straatroof ging gepaard met fors geweld. De politie doet onderzoek naar de daders en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Het slachtoffer loopt rond 21:00 uur op de Wipmolenweg in de Molenbuurt wanneer hij uit het niets wordt neergeslagen door twee mannen in donkere kleding. Vervolgens wordt de man beroofd en slaan de daders direct op de vlucht. Een buurtbewoner treft het slachtoffer aan en schakelt de hulpdiensten in. Het slachtoffer heeft door het geweld verwondingen aan zijn hoofd opgelopen. De politie is direct op zoek gegaan naar de daders, maar tot op heden ontbreekt van hen nog elk spoor. Op locatie is de politie een buurtonderzoek gestart en er wordt forensisch onderzoek gedaan.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben wat hen meer kan vertellen over deze brute straatroof. Ook kunnen beschikbare camerabeelden uit de buurt een grote bijdrage leveren in de opsporing van de twee verdachten.

Woont u in de buurt van de Wipmolenweg en heeft u dinsdagavond rond negen uur iets verdachts gezien? Of heeft u of iemand die u kent een camera in deze buurt? Dan komt de politie graag met u in contact.

U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, kunt u bellen naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *