Kort nieuws

Opnieuw gaslucht in appartementencomplex

Dinsdagochtend werd er een wederom een gaslucht geroken in een appartementencomplex aan het Rosarium in de Bloemenbuurt. Het is de derde keer in vier dagen dat de brandweer op de stoep staat vanwege een dergelijke melding.

Rond tien over 11 werd de brandweer gebeld vanwege een gaslucht die in het complex hing. Na aankomst werden er door de brandweer metingen verricht maar verhoogde concentraties werden niet gemeten. Liander, de woningbouwvereniging en een loodgieter zijn korte tijd later ter plaatse gekomen om verder onderzoek te doen naar de oorzaak van de overlast. Nadat door de brandweer het sein veilig werd gegeven konden de bewoners weer terug naar binnen.

Vermoedelijk is de lucht afkomstig van het riool. Eerder is er in het appartementencomplex ook een gaslucht geroken. Daarbij werden toen twee kleine lekkages bij de meterkast gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *