Kort nieuws

Gaslucht in appartementencomplex Bloemenbuurt

Een appartementencomplex aan het Rosarium in de Bloemenbuurt is dit weekend twee keer ontruimd nadat er een gaslucht geroken werd. De geur werd mogelijk veroorzaakt door twee kleine lekkages.

Zaterdagavond rond kwart voor zeven werd de brandweer gebeld vanwege een gaslucht die in het trappenhuis hing. Liander is ter plaatse gekomen en heeft ontdekt dat er sprake was van twee kleine lekkages.

In de nacht van zaterdag op zondag werd even na half één opnieuw een gaslucht geroken waarna de hulpdiensten werden gewaarschuwd. De meeste bewoners zijn voor de zekerheid naar buiten gegaan. Na metingen door de brandweer bleek er geen direct gevaar te zijn waarna de bewoners weer naar binnen gingen.

Liander zal vannacht opnieuw ter plaatse komen om de gaslekkage te onderzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *