Kort nieuws

Brandje in geluidswal langs Hogering

Zondagavond rond half twaalf is er brand ontstaan in de geluidswal langs de Hogering nabij de Herman Gorterweg. De brand is geblust met een emmer water.

In de geluidswal op het uitkijkpunt zit een bankje verwerkt waar mensen kunnen zitten. In het bankje is door onbekende oorzaak brand ontstaan. Politieagenten hadden de brand al grotendeels geblust toen de brandweer ter plaatse kwam. Brandweerlieden hebben met een emmer water de brand volledig uitgemaakt.

Branden ontstaan snel door de droogte. Een smeulende sigaret kan al voldoende zijn om een brand te doen laten ontstaan. Zelfs een stuk glas kan door het zonlicht zorgen voor een brand. Voorzichtig zijn met de natuur is in periode van droogte extra belangrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *