Kort nieuws

Kleine brand in woning Alkmaargracht

Dinsdagavond is er brand ontstaan in een portiekwoning aan de Alkmaargracht in Stedenwijk. Bij de brand is niemand gewond geraakt. 

Rond 22:55 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand. Bij aankomst van de brandweer bleek de brand dusdanig klein dat er niet geblust hoefde te worden. Wel heeft de brandweer metingen verricht en met een overdrukventilator de woning geventileerd.

De locatie was voor de tankautospuit via een fietspad moeilijk te bereiken. Wat er in de woning heeft gebrand is niet bekend. Toegesneld ambulancepersoneel hoefde niet in actie te komen. Aan een kind is een traumabeertje uitgedeeld, om de schrik die ontstaan was, wat te verzachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *