Kort nieuws

Motorrijder aangereden op de Evenaar

Woensdagmiddag heeft er op de Evenaar een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een motor. De motorrijder is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 14:00 wilde de bestuurster van een auto de Buenos Airesstraat oprijden. Zij verleende geen voorrang aan de motorrijder die over de Evenaar reed, met een botsing tot gevolg. De bestuurder van de motor is met een ambulance ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Het was door het ongeval enige tijd niet mogelijk om de Buenos Airesstraat op te rijden vanaf de Evenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *