Nieuws

Gemaakte examens Buitenhout College gestolen

HV Almere 2 (Custom)

Op het Buitenhout College zijn de dinsdag gemaakte examens van het vak beeldende vormgeving gestolen. Het vmbo-examen is volgens een leerling gestolen uit een afgesloten leslokaal toen de docenten aan het vergaderen waren. De sleutel van het lokaal zou op meerdere deuren passen zo laat de leerling aan scholieren.com weten. Alle leerlingen die het vmbo-examen (TL) hebben gemaakt, hebben van de school een brief ontvangen. De leerlingen zullen tijdens het tweede tijdvak het vak opnieuw maken. Mochten er dan leerlingen zijn die het vak niet gehaald hebben en deze moeten herkansen, kan dat in augustus. Het is extra vervelend omdat de leerlingen die het examen gemaakt hebben de uitslag van hun examens dus niet op 12 juni krijgen, maar pas nadat het examen opnieuw is gemaakt.

De school laat weten dat de inspectie op de hoogte is gebracht. Ook gaat de school aangifte doen bij de politie van de diefstal. Donderdagavond is er voor betrokkenen een informatieavond op de school.

 

Een gedachte over “Gemaakte examens Buitenhout College gestolen

  • Belachelijk dit nooit verwacht van de school waar ik op zit , jammer dat dit zo moet gebeuren . Ben blij dat ik niet dat examen heb hoeven te maken . Ik leef mee met alle betrokkenen succes die het overnieuw moeten maken

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *