Persberichten

Getuigenoproep, twee mannen gezocht na inbraak

PB_2017In de nacht van zondag 3 op maandag 4 april kreeg de politie een melding van een verdachte situatie aan de Zoetelaarpassage. Volgens de melding zouden twee mannen een inbraak hebben gepleegd bij een winkel.

Om 04.10 uur kwam de politie ter plaatse en de agenten zagen de twee verdachten op een donkerkleurige scooter vanuit het centrum in de richting van de Stedenwijk wegrijden. Even later werd bij een zoektocht op de Hoogeveenstraat de mogelijke vluchtscooter aangetroffen. Ter ondersteuning van de zoekactie zijn een hondengeleider en een politiehelikopter ingezet. Agenten hebben verder gezocht in de omgeving van de Hoogeveenstraat en de Smildestraat. De verdachten zijn echter niet meer gevonden en de politie doet verder onderzoek.

Getuigen gezocht

Heeft u in de nacht van zondag 3 op maandag 4 april iets gezien of gehoord in de omgeving van de Zoetelaarpassage en/of Hoogeveenstraat? En heeft u de politie nog niet gesproken? Neem dan contact op via het nummer 0900-8844. U kunt uw informatie ook anoniem delen via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *