Nieuws

Schoten gelost bij poging tot beroving bij supermarkt in Danswijk

Donderdagavond rond 18.45 uur zijn door een aantal personen geprobeerd een meisje van haar telefoon te beroven. Dit gebeurde op het parkeerterrein van de Deen supermarkt aan de Salsastraat in Danswijk.

Na de schermutseling vluchtten een aantal personen de naastgelegen supermarkt in. Direct daarna gingen de personen er in verschillende richtingen vandoor. Volgens diverse getuigen werd er op de hoek met de Swingstraat twee maal met vermoedelijk een luchtdrukpistool geschoten. Na de melding kwam de politie met een groot aantal eenheden ter plaatse waarbij alle betrokken agenten kogelwerende vesten droegen.

Direct werden twee mannen in de buurt van de supermarkt staande gehouden ter controle. Volgens een politiewoordvoerder gaat het om totaal drie verdachten. Later is het gebied door de politie afgezet voor onderzoek. Later op de avond meldde de politie aan Omroep Flevoland dat er niemand zou zijn aangehouden. Mocht u meer informatie hebben kunt u contact opnemen met de politie via 0900 – 8844.

 

5 gedachten over “Schoten gelost bij poging tot beroving bij supermarkt in Danswijk

 • Wel vreemd dat bij een schietpartij en politie in kogelvrije vesten iedereen gewoon door mag blijven lopen en kijken. Veiligheid voor alles…… :-(

  Beantwoorden
  • Johnny de Boer

   Nog vreemder is dat niemand denkt.
   ‘hier wil ik niet zijn, gauw weg hier’

   De gemiddelde inwoner van Almere heeft direct een grote bek tegen de politie als deze mensen ergens wegstuurd. Of er word gevraagd waarom en hoe moet ik dan……..

 • Ik kwam aanlopen bij de supermarkt en zag ze op de Danslaan al elkaar uitdagen. Dat ik in de supermarkt stond zag ik de emmers waar de bloemen in staan door de winkel vliegen. Dat ze het poortje door waren pakte 1 een bezem en die gaf die aan een ander die ging hier mee slaan. Uiteindelijk vlogen er blikjes, potten en flessen door de winkel en werd het serieus handgemeen. Ze doken de koeling in en gingen verder op de grond. Later ging het groepje weg en probeerde ze degene die in de winkel was nog rustig te krijgen. Maar dat is niet gelukt denk ik. Want dat ik later buiten kwam zag ik dat de boel was afgezet.

  Beantwoorden
  • Misschien moet je even melden als getuige? Lijkt me zinnige informatie voor de politie, als je alles hebt gezien.

 • Jullie zijn allemaal idioten vind ik hahahha FREEEFREEFREEEEE

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *