Persberichten

Inbreker Nijmegenweg betrapt, politie zoekt getuigen

Bij een huis aan de Nijmegenweg is geprobeerd in te breken. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en vraagt om tips.

Dinsdagavond 5 januari 2016 even voor 19.00 uur aan bij zijn ouderlijk huis aan de Nijmegenweg. Er is niemand thuis en er brandt binnen ook geen licht, maar de tuinverlichting staat wel aan. In het schijnsel van die verlichting ziet hij een inbreker in de achtertuin die met een breekijzer bezig is om een raam open te breken. De jongen roept iets naar de inbreker. Die schrikt kennelijk en rent naar de schutting. Hij klimt eroverheen en rent weg. De jongen rent nog achter hem aan, maar hij raakt hem kwijt. De inbraak is niet gelukt. De inbreker was er nog niet in geslaagd het raam echt open te breken. Het kozijn is wel beschadigd.

Signalement

  • man
  • donkere huidskleur
  • leeftijd 17 tot 22 jaar
  • lengte circa 1,70 meter
  • had een rode muts op
  • droeg een donkere jas met capuchon (over de rode muts)
  • had rastahaar (onder de rode muts kwamen enkele strengen tevoorschijn)
  • droeg een donkere trainingsbroek.

Vragen

  • Heeft u iets van deze poging tot inbraak gezien of de verdachte op de vlucht gezien?
  • Weet u misschien wie de verdachte is?

Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Video verwijderd op YouTubekanaal politie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *