Nieuws

Twee gewonden na harde botsing Waterlandseweg

Bij een ongeval op de Waterlandseweg zijn donderdagavond twee mensen gewond geraakt. Bij het ongeval waren twee auto’s betrokken. Door onbekende oorzaak kwamen de twee hard met elkaar in botsing op de kruising met de Veluwedreef.

In totaal werden drie personen onderzocht door ambulancepersoneel. Twee daarvan zijn uiteindelijk met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een derde persoon bleek uiteindelijk met de schrik te zijn vrijgekomen.

Verkeersongevallen analisten van de politie zijn later ter plaatse gekomen om de situatie vast te leggen voor verder onderzoek. Het overige verkeer heeft relatief weinig hinder van het ongeval ondervonden. Een berger heeft later beide auto’s, die total loss raakten, meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *