Persberichten

A27 uren dicht na aanrijding

In de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 januari raakten twee mannen gewond bij een aanrijding op de A27 richting Almere.

Rond 01.20 uur kreeg de politie een melding van een aanrijding tussen een auto en een vrachtwagen. Een 26-jarige man uit Hilversum reed met zijn vrachtwagen over de A27 toen hij ineens een klap voelde. Een auto, met een 39-jarige man uit Almere als bestuurder, was vermoedelijk achterop de vrachtwagen gereden. Door de klap verloor de vrachtwagenchauffeur de controle over het stuur en reed zijn voertuig door de vangrail heen. De vrachtwagen kwam tot stilstand in de sloot naast de snelweg. Beide bestuurders raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De A27 was na het ongeluk in beide richtingen afgesloten tussen knooppunt Almere afslag Almere-Hout. Om 8.45 uur is de weg weer vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *