Persberichten

Twee mannen aangehouden voor heling scooter

Twee mannen aangehouden voor heling scooter-1Dinsdagmiddag 12 januari werden op de Verfmolenstraat twee mannen aangehouden die in het bezit waren van een gestolen scooter.

Rond 16.45 uur kwam een melding binnen van een getuige die twee mannen zag rommelen met een scooter. Agenten troffen de verdachten, een 36-jarige man uit Lelystad en 21-jarige man uit Almere, aan op de hoek van de Verfmolenstraat en de Wipmolenweg. Ze liepen met de scooter aan de hand. De agenten controleerden de mannen en keken de scooter na. Hieruit bleek dat het voertuig gestolen was. De scooter is in beslag genomen en beide mannen zijn gearresteerd.

Foto: Politie Almere Buiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *