Nieuws

Achtervolging na winkeldiefstal Albert Heijn

Maandagmiddag is de politieheli ingezet bij een achtervolging van twee winkeldieven. Twee personen hadden een winkeldiefstal gepleegd bij de Albert Heijn aan de Lombokstraat. Beide verdachten zijn aangehouden. 

De twee werden betrapt waarna de achtervolging werd ingezet. Een persoon kon worden aangehouden, de ander had zich mogelijk verstopt in een tuin achter de Jan Rijksenstraat. De tuinen zijn door de politie uitgekamd, maar er werd niemand aangetroffen.

Enige tijd later zag een buurtbewoner twee schoenen onder een doek uitsteken. Dit bleek de tweede verdachte te zijn. De politiehelikopter ondersteunde de agenten op de grond tijdens de zoekactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *