Kort nieuws

Vastzittend schaap bevrijd in Kromslootpark

Vrijdagavond viel het oog van fietsers in het Kromslootpark op een schaap dat met zijn kop in een hek vast zat. Een brandweerman heeft het schaap uiteindelijk bevrijd. 

Rond 21:00 uur fietste een vader met zijn twee zoons door het Kromslootpark toen zij een schaap tegenkwamen dat met zijn kop vast zat in een hek. Omdat het de mannen niet lukte om het schaap te bevrijden besloten ze om de brandweer in te schakelen. Vanwege de lastig bereikbare plek heeft de vader de brandweer opgewacht waarop de brandweerman met zijn fiets snel bij het schaap kon komen. Tijdens het wachten op de brandweer hebben de jongens het dier met wat gras gevoerd.

Een door de wol geverfde brandweerman heeft het schaap eerst nagekeken op verwondingen en daarna met een betonschaar bevrijd. Het beest leek niet gewond te zijn en blaatte luidkeels toen het weer vrij kon rondlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *